Gambia safari tour boeken

Gambia safari tour om nooit meer te vergeten

Bij Mentereng Safari boek je eenvoudig online een Gambia safari tour, welke je nooit meer vergeet. Of je nu het echte West-Afrikaanse wildlife wilt zien, vogels kijken, cultuur opsnuiven, plezier of avontuur wilt meemaken voor slechts één dag, een paar dagen, een week of langer? Bij Mentereng Safari is alles mogelijk. Bekijk ons aanbod van Gambia rondreis tours en excursies.

Rondreis Gambia Afrika

Gambia is de kleinste natie in West-Afrika. Volledig omringd door Senegal, met uitzondering van het punt waar de Gambia rivier in de Atlantische Oceaan uitmondt. In 1965 werd het onafhankelijk van het Britse Rijk. De hoofdstad is Banjul, maar de belangrijkste stedelijke agglomeraties zijn Serekunda en Brikama. Het land heeft een kustlijn vol stranden, een bos in het binnenland en de Gambia Rivier, omringd door markten, vissers en dorpjes.

Wil je een rondreis Gambia maken? Informeer dan bij Mentereng Safari naar de mogelijkheden. Wij ontvangen jaarlijkse veel Nederlandse toeristen, die wij de mooie en unieke plekken van Gambia laten zien. Een rondreis Gambia kan in overleg helemaal op maat worden aangepast. Van een 2-daagse excursie tot een 7-daagse rondreis Gambia. Alles is mogelijk. Neem daarvoor gewoon even contact met ons op.

Excursie Gambia helpt ook de lokale bevolking

Toerisme is een belangrijke inkomstenbron voor Gambia Afrika. Door een excursie Gambia bij ons te boeken draag je een steentje bij om de armoede uit te roeien, de levensstandaard van de bevolking te verhogen en de economische groei te bevorderen.

Door een van onze rondreizen of excursie Gambia te reserveren, draag je ook bij tot het welzijn van de mensen die je ontmoet. En speel je een belangrijke rol in de daadwerkelijke instandhouding van de gemeenschappen waarin ze leven. Je doet namelijk actief iets terug. Zowel Mentereng Safari als de lokale bevolking kan je daar niet genoeg voor bedanken.

Gambia Afrika: een onvergetelijke ervaring

Ontdek afgelegen oases, mensen met unieke klederdrachten en vergeten dorpjes. En natuurlijk niet te vergeten de prachtige Gambia natuur. Het Afrikaanse Wildlife is fantastisch. In het Nationaal Park Niokolo Koba kan je oog in oog komen te staan met leeuwen, wilde zwijnen, apen, antilopen en bij de rivier met nijlpaarden en krokodillen.

In het Fatala park zie je onder andere giraffen, antilopen en neushoorns. Of maak een Kameel safari waarbij je aan het einde van de dag in een tent overnacht in de Loumpoul woestijn; een oase van oranje zand en prachtige duinen.

Maak een tour over land of over het water, waar je geniet van al het moois wat je onderweg tegenkomt. Wil je een dagje ontspannen? Boek dan een excursie naar Cap-Skirring, wat bekend staat vanwege de mooiste stranden in Senegal.

Kortom: Gambia Afrika is ontzettend veelzijdig. Boek een vakantie Gambia en schakel ons in voor jouw onvergetelijke tours Gambia!

Boek vandaag